O nama

Svoj razvoj trgovačka kuća Zelengrad d.o.o sa sjedištem u Pazinu, već više od 20 godina uspješnog poslovanja temelji na kvaliteti stručnog osoblja i građevinskog materijala s uslugom prijevoza i istovara iz vlastitog voznog parka.

Vođeni kvalitetom i pristupačnim cijenama sagradili smo pouzdane i cijenjene odnose sa kupcima i našim poslovnim partnerima.

S vremenom je Zelengrad postao referentna točka za uspješnu kupnju kvalitetnog građevinskog materijala, kako za ostale Tvrtke građevinskog materijala tako i za obrtnike, profesionalce i privatne korisnike.

ikona1-2

USLUGA

brza i učinkovita distribucija zahvaljujući korištenju kvalificiranog osoblja i konsolidiranih usluga
ikona2-2

IDEJA

vrlo smo dinamična Tvrtka koja svojim kupcima nudi savjete, moguća rješenja o proizvodima i njihovoj uporabi
ikona3+-2

PROIZVODI

širok raspon proizvoda dostupnog sa domaćeg i stranog tržišta
ikona4-2

ISKUSTVO

pažljiv odabir proizvoda s obzirom na dugogodišnje iskustvo u prodaji

Proizvodni centar Pazin

bonus03
Nalazi se u Industrijskoj zoni Ciburi u Pazinu gdje proizvodi ciglene fert gredice pod nazivom „Eurotherm gredica Zelengrad“. Proizvodni centar također nudi široku paletu građevinskih proizvoda pod marketinškim nazivom „Castellum proizvodi“ koje Zelengrad plasira trgovačkim centrima širom Hrvatske.

Prodajni centar Pazin

bonus03
Nalazi se u srcu Istre na adresi Žbrlini 100 gdje na preko 10.000 m2 otvorenog i zatvorenog prodajno-skladišnog prostora Zelengrad nudi kompletnu ponudu građevinskog materijala.

Prodajni centar Rovinj

bonus03
Nalazi se u Industrijskj zoni Gripole gdje na preko 5000 m2 otvorenog i zatvorenog prodajno-skladišnog prostora nudi kupcima najraznovrsnije građevinske materijale renomiranih robnih marki kao što su Velux, Knauf, Semmelrock, Katran, Wienerberger, Baumit, Weber i mnogi drugi.